Kuopiossa pelataan taas 7.-8.9.

3.9.2024

Syysturnaus Kuopiossa 7.-8.9.2024


PELIKOULUT
NC sarja Neulamäen koulu (Pinokuja 6) ja Ylä-Pyörön koulu (Blominkatu 2)

MC sarja Kalevalan koulu (Pohjankatu 2)

Pukuhuoneet on nimetty joukkueille. Pukuhuoneita voi joutua jakamaan joukkueiden kesken.

Neulamäen koulu, Pinokuja 6: Neulamäestä sisäänkäynti A-ovesta, pysäköintialueelta katsoen koulun vasemmalla puolella.
Kalevalan koulu, Pohjankatu 2: Kalevalan koululla (Pohjantie) sisäänkäynti pukuhuoneiden ovista, pysäköintialueelta katsoen koulun vasemmalta puolelta tai liikuntasaliin tulevista ovista E-F.
Ylä-Pyörön koulu, Blominkatu 2: Liikuntatiloihin kuljetaan pysäköintialueelta katsottuna vasemmasta reunasta, koulun päädystä (sisäpihan puolelle).

Kuopiolaiset koulut ovat savuttomia ja päihteettömiä, joten toivomme joukkueiden huomioivan tämän.

PELAAJALOMAKE
Täyttäkää ja palauttakaa pelaajalomake tästä linkistä kiireen vilkkaa. https://www.puijowolley.fi/syysturnaus/pelaajalomake/ 

LÄMMITTELY JA OTTELUT
Lämmittelyä varten voi hyödyntää koulujen ulkotiloja ja piha-alueita sekä niitä liikuntasalin lohkoja, joissa ei ole peli käynnissä. Joukkueilla tulee olla mukana omat, nimikoidut pallot lämmittelyä varten. 
Pelipallot ovat turnausjärjestäjän toimesta.
Otteluohjelma ja turnauksen säännöt löytyvät turnaussivustolta viikolla 36.

TUOMARI- JA KIRJURITEHTÄVÄT
Lepovuorossa olevien joukkueiden tulee olla valmiina tuomari- ja kirjuritehtäviin. Tuomarivuorot päivitetään turnaussivustolle keskiviikkona 4.9.

OTTELUOHJELMA
Otteluohjelma on julkaistu molemmissa sarjoissa. Turnauksessa järjestetään ainoastaan C-sarjat. https://www.puijowolley.fi/syysturnaus/otteluohjelma/ 

RUOKAILU 
Ruokailu on järjestetty vain sen etukäteen varanneille joukkueille. Ruokailut järjestetään pelikouluilla pelipäivän aikana n. 11.-14.00 välillä. Lisää ruokailutilauksista https://www.puijowolley.fi/syysturnaus/yleista_infoa_turnauksesta/ruokatilaukset/. Ruokatilaus on sitova ja se tulee maksaa 2.9. seuran tilille. Jos tilauksenne on vielä maksamatta, hoidattehan asian kuntoon välittömästi.  Mikäli ruokaa näyttää jäävän ylitse, voidaan sitä sen jälkeen myydä eteenpäin hintaan 12 €/annos.

Ruokailu järjestyy vain lauantaille, sunnuntaille ei tullut riittävää määrää tilauksia.

KIOSKIT
Turnauskouluilla palvelee kioskit, joiden toiminnasta vastaavat seuramme juniorijoukkueet. Varaattehan siis kolikoita mukaan ja tuette seuramme juniorijoukkueiden varainhankintaa!

Kioskeissa maksuvälineenä käy käteinen tai Mobile Pay. Neulamäessä ja Kalevalassa voitte maksaa myös pankkikortilla.

ENSIAPU
Joukkueet pelaajineen ja toimihenkilöineen eivät ole vakuutettuja turnausjärjestäjän toimesta. Joukkueilla tulee olla mukana omat ea-tarvikkeet. Turnausjärjestäjällä on myös ea-tarvikkeita pienten kolhujen paikkaamiseen.
Pelaajan loukkaantuessa vaikeasti kutsutaan paikalle ensihoito 112-numerosta.


Hauskaa turnausviikonloppua!