Puijo Wolley Junioreista lentopallon 17. Tähtiseura

19.8.2024

Puijo Wolley Juniorit on lentopallon uusin Tähtiseura lasten ja nuorten osa-alueella. Meidät auditointiin hyväksytysti jo 13.6.  Tähtimerkki meille luovutettiin torstaina 15.8.2024 kauden avaustilaisuudessa. Tähtiseuroja on Suomessa yli 600, kaikki lajit mukaan lukien. Puijo Wolley Juniorit Lentopalloliiton 17. Tähtiseura.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Osa-alueita on kolme: Lasten ja nuorten toiminta, aikuisliikunta ja huippu-urheilu. Kaikki lentopallon 17 Tähtiseuraa ovat Lasten ja Nuorten osa-alueen Tähtiseuroja.

Tähtimerkki on myös lupaus laadusta ja vastuullisesta toiminnasta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Laatuohjelman työ luo seuraan jatkuvan kehittämisen kulttuurin ja innostuksen yhteiseen tekemiseen, joka näkyy niin johtokuntatyöskentelyssä kuin kentillä ja niiden laidoilla pelaajien innostuksessa ja kehittymisessä.

Ollaan ylpeitä tästä seuran saavutuksesta! Pelaamme, harrastamme ja liikumme hienossa seurassa. Jokaisen seuran toiminnassa mukana olleen ja edelleen mukana olevan panostus, lentisjunioreiden valmennukseen ja kasvattamiseen annetut tunnit sekä seuran taustatoiminnan kehittämiseen käytetyt hetket loistavat ja näkyvät tuossa tähtimerkissä.

Onnittelut meille kaikille!