Seura tiedottaa ajankohtaisista asioista

8.10.2024

LOKAKUU 2024  

Lokakuun tiedotteessa kootusti ajankohtaisia asioita harrastajien koteihin ja joukkueiden toimihenkilöille.

Tekniikkavuorot C-B-ikäisille, vähemmän pelanneille jatkuvat -maksuton harjoitus

Sunnuntaisin klo 18.-19.30 valmentaja Katja Sahlbergin johdolla Neulamäessä järjestetään tekniikkaharjoittelua. Harjoitus on suunnattu C-B-ikäisille, vähemmän pelanneille junnuille. Harjoitus on maksuton joukkuetoiminnassa jo mukana oleville pelaajille. Harjoituksessa tulee paljon toistoja ja yksilöllistä ohjausta. Rohkeasti mukaan kehittämään omaa osaamista! Ilmoittautuminen tulee tehdä myClubissa. Näin valmentaja pystyy suunnittelemaan harjoitusta paremmin, kun tietää osallistujien määrän.

Huom. Viikolla 42 ei ole tekniikkavuoroa.

Syysloma on mini-ikäisten taukoviikko

Viikolla 42 lentisliikkarista D-ikäisiin asti joukkueet ovat tauolla. Lomaviikon voi siis hyvillä mielin käyttää ulkoiluun ja hyödyntää vaikkapa Kuopion kaupungin Supersyysloman etuja uimahalleissa ja muissa harrastuspaikoissa.

C-ikäiset ja vanhemmat juniorit sekä aikuisjoukkueet harjoittelevat oman suunnitelmansa mukaisesti. Varmistakaa siis harjoitusajat ja -paikat oman joukkueenne toimihenkilöiltä.

Seuravalmentaja aloittaa työssään 21.10.

Puijo Wolley Junioreissa aloittaa uusi työntekijä ma 21.10. Petra Kasper toimii seuravalmentajan nimikkeellä. Petran työtehtäviä ovat mm. harrastajamäärien kasvattamiseen pyrkivien toimintojen ja tapahtumien tekeminen (Koululentis-kiertue, lajikokeilut ja avoimet harjoitukset), joukkueiden arkivalmennuksen tukeminen ja seuran lajilinjausten edistäminen/jalkauttaminen käytännössä sekä muut valmennuksen ja seuratoiminnan tukitoimet. Ensisijaisesti työsarka on mini-ikäisten arjessa ja resurssien ja tarpeiden mukaan vanhempien juniorijoukkueiden valmennuksen tukeminen.

Minituomarikurssi Neulamäessä ma 21.10. – kurssi on junnuille maksuton

E-D-ikäisille suunnattu minituomarikurssi järjestetään Neulamäessä ma 21.10. Kokoontuminen liikuntatilojen aulassa klo 17.40. Minituomarikurssi alkaa klo 17.45 auditorion viereisissä luokissa (115 ja 118). Luokkaosuuteen kurssilainen voi ottaa mukaan älypuhelimen (jos sellainen lapsella on tai sitä on perheen sääntöjen mukaan mahdollista käyttää). Viime vuonna teoriaosuudessa oli Kahoot-visailu lopuksi ”tenttinä”.

Teoriaosuuden jälkeen kurssi siirtyy liikuntasaliin, jossa klo 18.30–20.00 on käytännön osuus. Päälle kannattaa laittaa sisäliikuntavaatetus ja kengät. Oma pilli mukaan!

Pieni eväs ja juotavaa kannattaa varata myös, jotta kurssilaiset jaksavat illan.

Ilmoittautuminen minituomarikurssille Suomisportissa: https://www.suomisport.fi/events/d6a9674d-1ebc-4461-8908-e0ab5965924a 

Valmentajakoulutus Neulamäessä su 27.10.

Puijo Wolleyn valmentajien tapaaminen ja koulutusilta, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita, uusi seuravalmentaja Petra Kasper esittäytyy ja Jussi Aamuvuoren johdolla viritellään lajivalmennuksen osalta asiat kuntoon (mm. Lentopalloliiton ja seuran lajilinjaukset, harjoittelussa huomioitavia asioita jne.).

Jos haluatte, että käydään läpi erityisesti jotain lajin opettamiseen, peluuttamiseen tai harjoitteluun liittyviä asioita, voitte laittaa ennakkokysymyksiä esim. valmentajien wa-ryhmään tai suoraan Maaritille/Jussille.

Ennakkoon materiaaleihin tutustuminen https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/valmennuslinjaukset/. 

Huom! Joukkueiden apuna olevat vanhemmat tai valmennuksesta kiinnostuneet vanhemmat, ovat tervetulleita mukaan.

Tukea harrastamiseen

Seuralla on oma rahasto, josta jaamme tukea, jotta harrastuksen kustannukset eivät olisi este lentopalloharrastukselle Kuopiossa. Rahaston tarkoitus on tukea perheitä harrastusmaksuissa niissä tilanteissa, kun taloudelliset tai sosiaaliset haasteet kuormittavat perhettä, ja uhkaavat keskeyttää tai estää lapsen ja nuoren harrastamisen.

Jaettavan tuen määrä on max. 50 €/kk, kuitenkin siten, että tilikauden aikana tukea voidaan maksaa enintään 150 €/hakija. Tukea myönnetään ainoastaan seuran laskuttamiin kausimaksuihin (myös lisäkausimaksut). Jo erääntyneisiin kausimaksuihin ei voi hakea tukea. Tukea ei myönnetä matkakustannuksiin, väline- tai varustehankintoihin.

Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti kuukausittain ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. Hakemuksen käsittelijöinä toimivaan työryhmään kuuluvat toiminnanjohtaja, seuravalmentaja ja seuran puheenjohtaja. Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti siten, että mahdollisimman montaa harrastajaa pystytään tukemaan. Tukea voivat hakea kaikki seuran alle 18-vuotiaat pelaajat. Hakemuksen voi lähettää toimisto(a)puijowolley.fi.

Puijo Wolleyn menossa mukana - Tutustu jäsenetuihin

https://www.puijowolley.fi/seura/jaseneksi/jasenedut/