Seuravalmentajaksi Tähtiseuraan?

27.8.2024

Miksi meille töihin?

Tervetuloa töihin lentopalloseuraan, joka on yksi Suomen parhaista. Olemme Tähtiseura, joka osaltaan kertoo vahvasti työstä lajin sekä liikunnan ja urheilun parissa. Kanssamme pääset aktiivisen kehittäjän ja tekijän rooliin. Työlläsi on merkitystä seurayhteisömme kasvun ja lajin elinvoimaisuuden kannalta. Työnantajan vastuut ja velvollisuudet hoidetaan seurassamme tarkasti. Työskentelyilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen, yhteiset aamukahvit ja keskustelut toimistolla eri urheilualantoimijoiden kanssa ovat piristäviä ja auttavat jaksamaan arjessa.

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.puijowolley.fi.

Mitä toivomme sinulta?

Olet innostava tekijätyyppi, joka osaa opastaa niin aloittelevia pelaajia kuin valmentajiakin.

Kaikesta innostasi huolimatta, olet järjestelmällinen ja suunnitelmallinen tekijä, joka pystyy viimeistelemään työtehtävänsä omatoimisesti ja aikataulussa pysyen. Lentopallon lajitaitojen lisäksi arvostamme, jos sinulla on valmennustehtävään sopiva koulutus tai olet suorittanut lajivalmentajakursseja.

Ymmärrät junioriurheilua ja jaksat sinnikkäästi rakentaa harrastamisen erilaisia toimintamalleja. Junioreiden valmentajana olet ratkaisevassa roolissa heidän laji- ja liikuntataitojen kehittäjänä sekä pelaajapolun alun vahvistajana.

Seuravalmentajan työnkuva

- Ei-kilpailullisen harrastustoiminnan edistäminen, kerhotoiminta iltapäivällä ja alkuillasta (ei kilpailullista toimintaa vaan helposti saavutettavaa, kodin ja koulun lähellä, matalalla kynnyksellä, edullisin harrastusmaksuin)

- Mini-ikäisten (F-D-juniorit) valmentajien sparraaminen ja tehtävässä tukeminen.

- Valmiiden valmennuslinjausten jalkauttaminen toimintaan ja valmennuksen suunnitelmallisuuden kehittäminen, harjoitusvuorojen hakeminen ja jakaminen seuran sisällä.

Toiminnanjohtajan kanssa yhteistyössä kehitettäviä asioita:

- Valmennuskoulutusten ja -kurssien kehittäminen ja kaupallistaminen, seurayhteistyön organisointi ja toteuttaminen

- Toimihenkilörekrytointi joukkueisiin jo mukana olevien henkilöiden apuna, vanhempainillat ja koulutukset vanhemmille, valmentajakoulutukset ja muut kohdennetut infot (lepo, ravinto, monipuolinen liikunta).

- Seuran tapahtumatoiminnan kehittäminen toiminnanjohtajan kanssa.

Työnkuvaa tarkennetaan työntekijän osaamisen ja seuran tarpeiden perusteella. Työ on kokoaikainen ja vaatii työpanostasi ajoittain myös iltaisin. Työaika on joustava ja voit rakentaa työviikkojasi vaihtelevasti. Omaa autoa tarvitset jonkin verran. Työskentely tapahtuu seuran toimistolla ja harjoitus- ja tapahtumapaikkoina toimivilla kouluilla ja liikuntapaikoissa.

Lisätiedot ja hakemuksen toimittaminen

Paikka on avoinna toistaiseksi ja täytämme sen heti sopivan hakijan löytyessä. Lähetä hakemuksesi (jossa palkkatoive) ja ansioluettelo toiminnanjohtaja Maarit Viljakaiselle maarit.viljakainen@puijowolley.fi.

https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/53b2fc31-a402-4ee1-bb1e-2dec4edf6f5d/fi 

Tähän toimintaan olemme saaneet OKM:n jakamaa seuratukea.

Toivomme, että tehtävään valittu aloittaa työssään viimeistään lokakuussa 2024.