Syyskuun kuukausitiedote

4.9.2024

SYYSKUU 2024

 

Puijo Wolleyn kausi on pyörähtänyt käyntiin. Syyskuun tiedotteessa jälleen kootusti ajankohtaisia asioita harrastajien koteihin.

Joukkueiden ja seuran GUTZ-kampanja starttaa 24.9.

Jatkamme yhteistyötä ja joukkueiden varainhankintaa GUTZin kanssa! Joukkueille kertyy oma suora tuotto varainhankintakampanjasta.

Info- ja aloituspalaveri asiasta pidetään ti 24.9.2024 klo 17.00 Neulamäen koulun auditoriossa.

Jokaisesta joukkueesta tulee olla läsnä yhteyshenkilö, joka saa itselleen starttikassin tuotteineen ja infon. Yhteyshenkilön ilmoittautumiset 16.9. mennessä toiminnanjohtajalle.

 

Liigajoukkueiden kotikauden avaus Luolassa la 28.9.

Puijo Wolley ja Savo Volley avaavat Mestaruusliigan kotiottelukauden Luolassa la 28.9. Ovet aukeavat klo 13.45, naisten ottelu pelataan klo 15.00 ja miesten klo 18.00. Otteluihin on vapaa pääsy!

Seurapaitaa päälle ja yhdessä tekemään Luolaan keltamusta-myrsky!

 

Lataa Mehiläisen Oma Urheilu-sovellus – tavoitteestamme puuttuu vain 11 latausta!

Oma Urheilun lataaminen on helppoa ja löydät siihen ohjeet kotisivuiltamme. Tämä vaatii vain hetkisen sinulta, mutta sovelluksen lataamisella saat aikaan isoja asioita seuran ja Mehiläisen yhteistyössä!

Isovanhemmat, sukulaiset, tutut, työkaverit – kaikki voivat rekisteröityä seuran alle.

Kirjautumistunnus on MEHURHEILU.

Sovelluksen lataaminen, kirjautuminen puwolaiseksi ja se on siinä – seurabonusta kertyy huomaamatta. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/vamman-sattuessa-urheilu-mehilainen/

Sovelluksesta löytyy paljon hyviä etuja Mehiläisen palveluihin ja myös heidän yhteistyöyritysten palveluihin. Lisäksi urheilijan ja valmentajan arkeen erilaista video-ohjeistusta mm. ravinto, lepo, rasitusvammojen ehkäisy ja hoito löytyy sovelluksesta.

 

Joukkueiden valokuvaus ja pelaajakuvat pe 4.10.

Kuvauspäivä kalenteriin! Lisäohjeita mm. ilmoittautuminen, aikataulut ja vaatetus tulee erillisessä infossa. Kuvaajana Kuvaverkko (Nyblin Studiot), toimintatapa samanlainen kuin koulukuvauksissa.

 

Ajankohtaiset asiat joukkueiden toimihenkilöille

Toimitsija- ja valmentajapassin lunastaminen 2024–2025

Joukkueiden vastuuvalmentajilla tulee olla Suomisportista lunastettava valmentajapassi kaudella 2024–2025. Toimitsija- ja valmentajapassin voi maksaa myös joukkue (joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan päätös), lunastaminen täytyy kuitenkin tehdä ensin itse.

Seurana toivomme, että myös muut toimihenkilöt lunastavat passin ja sitoutuvat näin myös Lentopalloliiton seuratoiminnan linjauksiin.

 

Seurakäyttäjätietojen päivittäminen Suomisportiin

Ne toimihenkilöt, jotka operoivat joukkueen ilmoittautumisten, turnauskutsujen ja pöytäkirjojen parissa (mm. jojot/joukkueyhdyshenkilöt), tulee olla listattuna Seuran seura-/jaostokäyttäjälistaukseen Suomisportissa. Lähettäkää joukkueistanne lisättävien henkilöiden sukunimitiedon lisäksi henkilökohtainen sportti-ID numero toiminnanjohtajalle.

 

Alueellisiin sarjoihin ilmoittautuminen tehtävä 10.9 ja 11.9. mennessä

D-E-ikäisten ilmoittautuminen sarjaan on avoinna ja päättyy Idässä 10.9. Aikuisten aluesarjailmoittautumiset päättyvät 11.9. Ilmoittautumiset tehdään Torneopalissa, tarvitset siihen Suomisport-tunnukset. Tarkista ilmoittautumisen yksityiskohdat ja ohjeet https://sivustot.lentopallo.fi/ita-suomi/kilpailutoiminta/.

 

Kouluttaudu uuteen kauteen – tsekkaa verkkokoulutukset

-            Vastuullinen valmentaja https://oppimisareena.fi/enrol/index.php?id=20

-            Et ole yksin (kiusaamisen ja epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisy ja selvittäminen) https://context.training/tms/vaestoliitto/ennaltaehkaisy/

-            Puhtaasti paras- ja Reilusti paras (antidoping, kilpailumanipulaatio/SUEK) https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi

 

Tekniikkakoulu marraskuussa Kuopiossa!

Tekniikkakouluun mukaan kaikki ne valmentajat, joilta ko. koulutustaso puuttuu. Lisätietoja kustannuksista toiminnanjohtajalta.